Fixa frillan hemma innan din resa

Standard

Många gillar att fixa till sig så att de är extra fina innan de åker iväg på en resa. Innan din resa till Blekinge kanske du planerar att klippa håret. Ett alternativ till att besöka frisören är att klippa håret själv hemma.

Lär dig klippa hår

Innan du klipper håret på dig själv kan det vara en bra idé att lära sig några grundläggande saker om hur man får till en snygg frisyr. Du kommer kanske inte att bli lika duktig som en utbildad frisör, men med lite övning kan du nog få till en riktigt välklippt frilla. Det finns många instruktionsvideor online du kan vända dig till för att få tips och råd. Innan du vet ordet av kan du klippa ditt och familjens hår inte bara inför den här resan, utan alla som kommer!

Skaffa bra verktyg

Hushållssaxen kommer nog inte att fungera så bra, så investera i lite nya verktyg. Frisörsaxar är speciellt utformade för att klippa hår, så överväg om du ska investera i några sådana. Föredrar du en kortklippt frisyr är det lätt att åstadkomma med en trimmer. Beställ på nätet i god tid innan din resa, och semestra sedan i Blekinge med härligt nyklippt hår.

  • träff